Hans van Wolde **

Chef van restaurant Brut172

OVER DEZE MASTERCLASS

Hans van Wolde wist op zijn 15e al dat hij chef wilde worden. Hans ging in de leer bij Herman den Blijker, waar hij smaakjes leerde denken en nog meer passie en gevoel voor het vak kreeg. Nu wil hij zijn smaak doorgeven aan de volgende generatie.

Bekijk
Bekijk

Tess Posthumus

Multi-awarded bartender bij Flying Dutchmen Cocktails

OVER DEZE MASTERCLASS

Tess Posthumus, meerdere malen verkozen tot beste internationale bartender, leert jou in haar masterclass hoe je thuis geweldige cocktails kunt maken. Van de basics tot shaken, not stirred – de cocktailcultuur komt geheel tot leven!

Bekijk
Bekijk

Viki Geunes ***

Chef van restaurant Zilte

OVER DEZE MASTERCLASS

Viki Geunes laat in zijn masterclass zien hoeveel rijkdom er uit de zee komt en welke kanten je hier allemaal mee op kunt. Spring samen met deze drie sterren chef in het diepe en ontdek de prachtige zilte smaken van de zee.

Bekijk
Bekijk

Roger van Damme *

Chef-patissier van Het Gebaar

OVER DEZE MASTERCLASS

Verwarm de oven maar vast voor, haal de bakblikken uit te kast en haal samen met Roger van Damme de beste patissier in jezelf naar boven! De liefde waarmee Roger zijn creaties decoreert is inspirerend en toont aan waarom hij verkozen werd tot Beste patissier ter wereld.

Bekijk
Bekijk

Jonathan Zandbergen *

Chef van restaurant Merlet

OVER DEZE MASTERCLASS

De kookwijze van Jonathan is gebaseerd op traditie en innovatie. Mooie producten, bijzondere internationale smaken in een innovatieve Franse keuken. In deze masterclass laat hij zien hoe je met lokale ingrediënten smaakvolle gerechten creëert.

Bekijk
Bekijk

SOENIL BAHADOER **

Chef van restaurant De Lindehof

OVER DEZE MASTERCLASS

Bij Soenil Bahadoer spat de energie van je scherm. Hij moedigt je aan om eens uit je comfort zone te stappen en te experimenteren met kruiden en specerijen. Ontdek de keuken en cultuur van Soenil in zijn masterclass en geef er je eigen twist aan!

Bekijk
Bekijk

Jacob Jan Boerma ***

Voormalig chef van restaurant De Leest

OVER DEZE MASTERCLASS

Leer Jacob Jan Boerma van een bijzondere kant kennen in zijn masterclass. Deze 3 sterren chef neemt je mee in eigen keuken en leert je hoe je zelf creatieve en gastronomische gerechten op tafel kunt toveren met producten uit de supermarkt en de toko.

Bekijk
Bekijk

Stefan van Sprang **

Chef van restaurant Aan de Poel

OVER DEZE MASTERCLASS

Stefan van Sprang leert jou in zijn masterclass alles over de kunst van lichte en innovatieve gerechten koken. Bekend om zijn verfijnde creaties en smaken, leert hij je de internationale keuken ontdekken.

Bekijk
Bekijk

Erik & Juliën van Loo **

Restaurant Parkheuvel

OVER DEZE MASTERCLASS

In deze unieke masterclass van topchef Erik van Loo en zijn zoon Juliën van Loo draait het om kwaliteit en smaak. Laat je enthousiasmeren door dit vader-zoon duo om de keuken in te duiken en fantastische, smaakvolle gerechten te creëren.

Bekijk
Bekijk

Ron Blaauw **

Chef van Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Oriental Downtown en Ron Gastrobar Indonesia. Voorheen Ron Blaauw Amsterdam.

OVER DEZE MASTERCLASS

Ron Blaauw leert je in zijn masterclass hoe je met relatief weinig ingrediënten hele smaakvolle en bijzondere gerechten op tafel kunt zetten. Neem een uniek kijkje in de keuken en maak zelf deze heerlijke gerechten voor een culinaire avond.

Bekijk
Bekijk