Home/Helpcentrum/Hoe registreer ik me bij Cheflix?

Lid worden van Cheflix is heel eenvoudig, we willen dan ook ook dat je optimaal van onze dienst geniet. Om die reden hebben we ook extra tijd en aandacht besteed in het vormen van de perfecte dienst.

Op chefix.com/aanmelden kun je zeer eenvoudig een account aanmaken. We hebben alleen je naam en je e mailadres nodig om je profiel te voltooien. Vanuit daar kunnen we door naar stap twee.

Je kiest nu een van je favoriete betaalopties om onze dienst aan te schaffen. Door te klikken op “Bestel en kijk meteen!” ga je door naar de beveiligde betaalomgeving van de door jou gekozen dienst. Hier kun je veilig en versleuteld je betaling doen.

Als dit helemaal gelukt is en je bent weer terug op onze website, is alles klaar voor gebruik. Je kunt nu 12 maanden lang ongelimiteerd gebruik maken van ons platform. Rechtsboven in beeld kun je inloggen, gebruik hiervoor je e-mailadres en het door jou gekozen wachtwoord. Ook ontvang je van ons een bevestiging van ons in de mail. Heb je deze niet ontvangen, dan kan het zijn dat je op een later moment alsnog je bevestiging ontvangt. Heb je na 24 uur nog steeds geen bevestiging, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan. We helpen je graag verder via onze helpdesk.

Mocht je aan de hand van dit stappenplan toch nog vragen hebben over hoe je lid kunt worden? Neem dan even een kijkje in het Helpcentrum of neem contact op met onze helpdesk per e-mail of via de live chat.