Algemeen

Cheflix is een splinternieuw streaming platform waar de beste Michelinsterren chefs jou via online masterclasses leren om thuis de sterren van de hemel te koken.

Unieke masterclasses van de beste Michelinsterren chefs met o.a. Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Erik & Juliën van Loo**, Ron Blaauw**, Soenil Bahadoer**, Jonathan Zandbergen* en meer! De masterclasses worden prachtig weergegeven met mooie close-ups zodat het net lijkt alsof de chef naast je staat terwijl je aan het koken bent.

De Michelinsterren chefs laten je met passie zien dat koken op topniveau helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je leert alle tips, valkuilen, trucs en geheimen zodat ook jij fantastische gerechten op Michelin niveau leert te bereiden.

Zeker niet! De Michelinsterren chefs laten je stap voor stap zien hoe je de recepten bereidt. De masterclasses zijn voor elk niveau toegankelijk. Je hebt geen kook ervaring nodig.

Bovendien is elke Masterclass voorzien van uitgeschreven receptuur met daarbij een handige boodschappenlijst zodat je snel zelf aan de slag kunt.

Iedere masterclass bevat ongeveer 15 afleveringen van 5-20 minuten. Welke recepturen en kooktechnieken je gaat leren kun je terugvinden op de masterclass pagina van de chef.

Je kunt de masterclasses vanaf elk apparaat bekijken (zoals bijvoorbeeld je smartphone, tablet, laptop of TV), zolang je maar verbonden bent met het internet. Het is niet mogelijk om de masterclasses te downloaden om offline te bekijken.

Je kunt je eenvoudig registreren op cheflix.com/aanmelden of door op de ‘Start direct’ knop te klikken in het menu.

De volledige uitleg kun je vinden op deze pagina:
cheflix.com/helpcentrum/hoe-registreer-ik-me-bij-cheflix/

Account

Je kunt je wachtwoord eenvoudig veranderen op de ‘Mijn Account’ pagina onder ‘Accountgegevens’.

Het kan voorkomen dat je tijdens het aanmelden per ongeluk een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven. Mail ons op hello@cheflix.com, dan helpen we je snel verder!

Sorry voor het ongemak! Waarschijnlijk is er iets fout gegaan met het verwerken van je bestelling. Stuur een mailtje naar hello@cheflix.com, dan helpen we je snel verder!

Dit kan komen doordat je browser onze cookies weigert of omdat je op meerdere apparaten tegelijk bent ingelogd. Het is niet mogelijk om gelijktijdig op meerdere apparaten naar de masterclasses te kijken.

Betalen & Lidmaatschap

Het Cheflix lidmaatschap kost nu €2,99 p/m. Het eerste jaar wordt dit bedrag als jaarbedrag gefactureerd (€35,88). Na 1 jaar is het abonnement per maand opzegbaar.

Met het lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot alle masterclasses en recepturen. Ook kun je alle nieuwe masterclasses bekijken, zolang je lidmaatschap geldig is.

Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, Bancontact, PayPal, Apple Pay of creditcard. Hiervoor gebruiken wij Mollie als onze betaalprovider.

Je Cheflix lidmaatschap is 12 maanden geldig. Er geldt 1 maand opzegtermijn. Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen via hello@cheflix.com, met vermelding van je bestelnummer. Je bestelnummer vind je terug in de orderbevestiging en op de ‘Mijn Account’ pagina.

Na ontvangst van je e-mail zullen wij je opzegging bevestigen.

Afhankelijk van de code die je probeerde in te vullen kunnen we jou in de meeste gevallen alsnog een oplossing bieden. Neem contact met ons op via de live chat of mail naar hello@cheflix.com

Jazeker! Wij bieden aantrekkelijke kortingen vanaf 10 accounts. Voor meer informatie, zie Cheflix Zakelijk

Bekijken

Met een Google Chromecast kun je gemakkelijk het beeld op je apparaat streamen naar de TV. Hiervoor maak je gebruik van de Google Home app. Op dit moment hebben wij nog geen geïntegreerde functie, zoals je dit wellicht in andere apps wel gewend bent.

Een tweede optie is om vanuit Google Chrome op de 3 bolletjes rechtsboven te klikken (op laptop of PC) en vervolgens op ‘Casten…’ te klikken. Kies vervolgens de Chromecast waar je naar wil casten.

Je kunt ook je laptop aansluiten op je televisie met behulp van een HDMI kabel.

De masterclasses zijn van te voren opgenomen en kunnen bekeken worden wanneer het jou het beste uitkomt.

Wij zijn continu bezig om onze content te vernieuwen met nieuwe chefs, recepten en technieken! Het kan voorkomen dat een masterclass plaats moet maken voor nieuwe content, bijvoorbeeld als de masterclass onvoldoende wordt bekeken. Mocht dit het geval zijn, dan zullen we je altijd ruim van te voren informeren.

Nog niet, maar dit staat zeker op onze to-do lijst! Wij hebben wel geprobeerd om onze site zo mobiel-vriendelijk mogelijk te maken. Loop je ergens tegenaan of heb je suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via de live chat of per mail via hello@cheflix.com

Cadeau

Ja, het is mogelijk om Cheflix cadeau te geven! Je kunt kiezen voor een digitale of een fysieke cadeaukaart. Op deze pagina vind je meer informatie hierover.

Klachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent met ons product of onze dienstverlening. Graag komen we dan met je in contact om samen tot een passende oplossing te komen. Zo kunnen wij ook in de toekomst onze diensten verbeteren voor anderen.

Voor klachten, tips en opmerkingen kun je het beste contact met ons opnemen per mail (hello@cheflix.com). We doen er alles aan om je klacht/opmerking zo snel mogelijk, dan wel uiterlijk binnen 7 werkdagen inhoudelijk te behandelen.

Goed om te weten:
Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht of komen we er samen niet uit? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Wil je om bepaalde redenen toch afzien van je bestelling? Dan kun je binnen 14 dagen na het plaatsen van je bestelling de overeenkomst annuleren zonder opgave van redenen.

Lees meer hierover op: cheflix.com/helpcentrum/herroeping

Overig

Ja, elke maand komt er een nieuwe masterclass op Cheflix! Volg ons op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Als lid krijg je hierover ook een e-mail van ons.

Zolang je lidmaatschap geldig is kun je onbeperkt naar het volledige aanbod masterclasses kijken. Toekomstige masterclasses vallen hier dus ook onder!

Wij waarderen je feedback enorm! Heb je iets gezien wat beter kan? Vul ons feedback formulier in op cheflix.com/feedback of stuur een mailtje naar ons op hello@cheflix.com

Voor tips of inhoudelijke vragen kun je het beste terecht in onze Facebook community.

Denk je dat er iets niet klopt in de recepturen? Mail ons dan gerust via hello@cheflix.com of stuur ons een bericht via de live chat.