Coming Soon

Met elke maand een nieuwe masterclass is er altijd iets om naar uit te kijken. Nóg meer fantastische recepten, kooktechnieken en signatures dishes van de beste chefs ter wereld.

Kun je ook niet wachten? Bekijk dan hieronder welke internationale grootheden je binnenkort kunt verwachten, exclusief op Cheflix.

Gianluca Di Taranto

Multi-awarded sommelier

Na het behalen van zijn sommelier studies in België en Frankrijk deed Gianluca ervaring op in een aantal gerenommeerde restaurants als Zilte***, The Jane Antwerp** en Osteria Francescana***. Naast de gebruikelijke opleidingen werd hij in 2020 toegelaten tot het prestigieuze Institute of Masters of Wine in London. Gianluca is dan ook de perfecte leermeester voor deze masterclass, waarin hij jou introduceert in de wereld van wijn. Van proeftechnieken tot aan glaswerk en van rode tot aan witte wijn, alles komt voorbij.

Verwacht: november 2021

SØren Selin **

Restaurant AOC Kopenhagen

Søren Selin, chef en eigenaar van meerdere restaurants in Kopenhagen, waaronder het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant AOC, wordt geroemd om zijn moderne interpretatie van de Nordic Cuisine. In zijn masterclass leert hij jou de iconische AOC gerechten zoals de makreel met wasabi en appel. Maar ook traditionele gerechten zoals gerookte zalm met homemade flatbread komen aan bod. Ontdek samen met Søren de Nordic Cuisine!

Verwacht: november 2021

Julien Abourmad

The French Bastards Parijs

The French Bastards; Drie vrienden, die samen de Parijse bakkerij scene op zijn kop zetten. Bekend van hun verrassende ingrediënten in typische Franse pastries maar ook van de klassiekers als croissants en éclairs en heerlijke (zuurdesem)broden. Julien leert je in zijn masterclass de basistechnieken, zijn (bekroonde) specialiteiten en hoe van je eigen keuken een Parijse bakkerij maakt.

Verwacht: december 2021

Najat Kaanache

Multi-awarded Moroccan chef

Najat Kaanache werkte bij de allerbeste sterrenrestaurants ter wereld, waaronder Noma*** en El Bulli***. Met haar restaurant Nur in Fez won ze twee jaar op rij de prijs voor World’s Best Moroccan Cuisine en heeft ze zich ontwikkeld tot de beste Marokkaanse chef ter wereld. In haar masterclass leer je de authentieke Marokkaanse keuken kennen, met pure producten en prachtige specerijen. Ga mee op reis en ontdek Najat’s interpretatie van traditionele gerechten als couscous en tajine.

Verwacht: januari 2022