Masterclasses van Michelin chefs

Wil jij de sterren van de hemel leren koken?

Start direct
Bekijk onbeperkt alle masterclasses, nu slechts € 2,99 p/m (jaarlijks gefactureerd)
Radio 538
NPO 3FM
AD
Trouw
RTL Nieuws

Wat is CHEFLIX?

Cheflix is het nieuwste streamingplatform met unieke online kook masterclasses van de beste Michelin chefs. Prachtige beelden en handige close-ups geven jou het gevoel dat je samen met de chefs aan het koken bent. Bij elke masterclass vind je de recepturen uitgeschreven inclusief handige boodschappenlijstjes, zodat je makkelijk en snel zelf aan de slag kunt.

Elke masterclass bestaat uit 7-10 videolessen, van elk gemiddeld 15 minuten. Volg de masterclasses op je eigen tempo, waar en wanneer jij wil! Bekijk via je smartphone, tablet, desktop of TV.


Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bekijk nu de trailer hierboven!

Masterclasses

Leer Jacob Jan Boerma van een bijzondere kant kennen in zijn masterclass. Deze 3 sterren chef neemt je mee in eigen keuken en leert je hoe je zelf creatieve en gastronomische gerechten op tafel kunt toveren met producten uit de supermarkt en de toko.

Stefan van Sprang leert jou in zijn masterclass alles over de kunst van lichte en innovatieve gerechten koken. Bekend om zijn verfijnde creaties en smaken, leert hij je de internationale keuken ontdekken.

In deze unieke masterclass van topchef Erik van Loo en zijn zoon Juliën van Loo draait het om kwaliteit en smaak. Laat je enthousiasmeren door dit vader-zoon duo om de keuken in te duiken en fantastische, smaakvolle gerechten te creëren.

Ron Blaauw leert je in zijn masterclass hoe je met relatief weinig ingrediënten hele smaakvolle en bijzondere gerechten op tafel kunt zetten. Neem een uniek kijkje in de keuken en maak zelf deze heerlijke gerechten voor een culinaire avond.

Bij Soenil Bahadoer spat de energie van je scherm. Hij moedigt je aan om eens uit je comfort zone te stappen en te experimenteren met kruiden en specerijen. Ontdek de keuken en cultuur van Soenil in zijn masterclass en geef er je eigen twist aan!

De kookwijze van Jonathan is gebaseerd op traditie en innovatie. Mooie producten, bijzondere internationale smaken in een innovatieve Franse keuken. In deze masterclass laat hij zien hoe je met lokale ingrediënten smaakvolle gerechten creëert.

Verwarm de oven maar vast voor, haal de bakblikken uit te kast en haal samen met Roger van Damme de beste patissier in jezelf naar boven! De liefde waarmee Roger zijn creaties decoreert is inspirerend en toont aan waarom hij verkozen werd tot Beste patissier ter wereld.

Viki Geunes laat in zijn masterclass zien hoeveel rijkdom er uit de zee komt en welke kanten je hier allemaal mee op kunt. Spring samen met deze drie sterren chef in het diepe en ontdek de prachtige zilte smaken van de zee.

Elke maand nieuwe chefs.

Kijk en leer van de beste Michelinsterren chefs van Nederland. Ontdek hun trucs, geheimen, tips en tricks zodat ook jij fantastische gerechten op topniveau kan bereiken. De masterclasses zijn geschikt voor elk niveau, je hebt geen kookervaring nodig!

Start direct

Inclusief

  • Exclusieve masterclasses van de beste Michelinchefs van NL en BE

  • 12 maanden lang toegang tot alle masterclasses

  • Leer speciale kooktechnieken

  • Stream overal op desktop, smartphone, tablet en TV

  • Inclusief recepturen en handige boodschappenlijstjes

  • Toegankelijk voor iedereen

Start direct
Start direct

Reviews

Begin vandaag nog.

Start direct

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk het Helpcentrum of neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Algemeen

Cheflix is een splinternieuw streaming platform waar de beste Michelinsterren chefs jou via online masterclasses leren om thuis de sterren van de hemel te koken.

Unieke masterclasses van de beste Michelinsterren chefs met o.a. Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Erik & Juliën van Loo**, Ron Blaauw**, Soenil Bahadoer**, Jonathan Zandbergen* en meer! De masterclasses worden prachtig weergegeven met mooie close-ups zodat het net lijkt alsof de chef naast je staat terwijl je aan het koken bent.

De Michelinsterren chefs laten je met passie zien dat koken op topniveau helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je leert alle tips, valkuilen, trucs en geheimen zodat ook jij fantastische gerechten op Michelin niveau leert te bereiden.

Zeker niet! De Michelinsterren chefs laten je stap voor stap zien hoe je de recepten bereidt. De masterclasses zijn voor elk niveau toegankelijk. Je hebt geen kook ervaring nodig.

Bovendien is elke masterclass voorzien van uitgeschreven receptuur met daarbij een handige boodschappenlijst zodat je snel zelf aan de slag kunt.

Je kunt de masterclasses vanaf elk apparaat bekijken (zoals bijvoorbeeld je smartphone, tablet, laptop of TV), zolang je maar verbonden bent met het internet. Het is niet mogelijk om de masterclasses te downloaden om offline te bekijken.

Betalen & Lidmaatschap

Het Cheflix lidmaatschap kost nu €2,99 p/m. Het eerste jaar wordt dit bedrag als jaarbedrag gefactureerd (€35,88). Na 1 jaar is het abonnement per maand opzegbaar.

Met het lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot alle masterclasses en recepturen. Ook kun je alle nieuwe masterclasses bekijken, zolang je lidmaatschap geldig is.

Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, PayPal, Apple Pay of creditcard. Hiervoor gebruiken wij Mollie als onze betaalprovider.

Je Cheflix lidmaatschap is 12 maanden geldig. Er geldt 1 maand opzegtermijn. Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen via hello@cheflix.com, met vermelding van je bestelnummer. Je bestelnummer vind je in de orderbevestiging en op de ‘Mijn Account’ pagina.

Na ontvangst van je e-mail zullen wij je opzegging bevestigen.